Meer over mij

Mijn visie
Mijn missie
Mijn partners
Waarom voor mij kiezen

Michel van Hattum | Online Marketeer

online marketeer

Mijn kennis over:

websites en webshops

Ik maak met heel veel plezier professionele en betaalbare websites en webshops. Alle sites die ik maak zijn na oplevering door de gebruiker zelf eenvoudig te onderhouden. Voor het vervaardigen van een site maak ik altijd gebruik van “open source” software, het voordeel is dat je dan als gebruiker vrij bent om te doen met je site of shop wat je wilt en met wie je dat wilt.

WordPress website

wordpress websiteIk heb me met voornamelijk gespecialiseerd in WordPress, simpelweg omdat websites gemaakt in WordPress heel goed scoren in zoekmachines zoals Google. Een ander voordeel is dat er door de zeer grote wordpress community heel veel ontwikkeld wordt, en daardoor zijn veel extra functionaliteiten al beschikbaar die eenvoudig doormiddel van het downloaden van een plugin of widget in de website geinstalleerd kunnen worden.

meer over WordPress websites»

Prestashop webshop

Prestashop webshopPrestashop heeft voor mij weinig geheimen meer, ik werk namelijk al jaren met Prestashop. Net als WordPress is ook Prestashop “open souce” software, dat wil zeggen dat je het gewoon gratis kan downloaden en gebruiken. Alle noodzakelijke functionaliteiten zijn standaard al aanwezig, en daarnaast zijn er ook vele extra modules te verkrijgen, sommige zijn gratis maar andere zijn ook tegen redelijke prijzen te verkrijgen.

meer over Prestashop webshops»

Online marketing

Het bouwen van een mooie en professionele website of webshop vindt ik fantastisch om te doen, maar het echte werk begint pas als deze online staat, want het hebben van een prachtige site is natuurlijk erg belangrijk, maar als niemand de site weet te vinden dan heb je er als ondernemer omzet technisch gezien helemaal niets aan.
Ik help bedrijven en ondernemers graag om met hun website of shop meer rendement te halen uit het internet, ik heb me daarom gespecialiseerd in online marketing wat bestaat uit de volgende elementen:

Zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel om een betere positie te realiseren in de organische (gratis) zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo. Ik kan er voor zorgen dat de vindbaarheid van een website verbeterd op zoekwoorden die belangrijk zijn voor de business van mijn klanten. Ik maak hierbij gebruik van speciale SEO software om zodoende verzekerd te zijn van het beste resultaat.

meer over Zoekmachine optimalisatie»

Internet advertenties

google adwordsAdverteren op internet (SEA) kan op heel veel manieren, een hele populaire manier is om op zoekwoorden te adverteren waarbij je past hoeft te betalen als er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt. Google heeft daar het advertentieprogramma “Adwords” voor ontwikkeld. Google Adwords heeft vele voordelen maar als men het met onvoldoende kennis gaat gebruiken kan het een zeer dure aangelegenheid worden.

meer over Internet advertenties»

Linkbuilding

linkbuildingLinkbuilding is nog steeds een zeer belangrijke techniek om een website omhoog te krijgen in de zoekresultaten van Google. Het is echter wel belangrijk dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd, want een “foute” link kan erg schadelijk zijn voor een website. Linkbuilding is een zeer tijdrovende klus en vereisd dus wel enige specifieke kennis, ik pak dit graag voor u op, of ik leer u de “do’s and don’ts” van het linkbuilden.

Meer over linkbuilding»

Mijn klanten

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: