prestashop webshop

PrestaShop is de ideale software voor een professionele webshop

Wanneer u het idee heeft om een webshop te beginnen of al eigenaar bent van een webwinkel, dan is het beheer ervan een van uw grootste uitdagingen. Uw webshop moet immers goed blijven draaien en actueel blijven, zonder dat u daar steeds ondersteuning van buitenaf voor nodig heeft. Wij zijn ervaren in het realiseren van webshops in PrestaShop. Deze open source software maakt uw webshop relatief eenvoudig te realiseren Ć©n te beheren. Prijzen wijzigen, nieuwe producten of content toevoegen en de indeling van uw webwinkel wijzigen doet u eenvoudig zelf.

Daarom kiest u voor PrestaShop

PrestaShop biedt diverse features die de software zowel voor startende ondernemers en grotere webwinkels aantrekkelijk maken. Zo kunt u:

  • Vrijwel alle betalingsmogelijkheden koppelen aan uw webshop;
  • Gratis in het gebruik;
  • Onbeperkt producten en productcategorieĆ«n aanbieden;
  • Uw webwinkel eenvoudig zelf beheren;
  • Eenvoudig uitbreiden waar nodig.

 

Overweegt u een PrestaShop webshop te laten maken? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij schetsen u graag de mogelijkheden en tonen graag direct enkele templates. Zou kunt u zich gelijk een beeld kan vormen van uw toekomstige webwinkel.

Een goede webwinkel met uitbreidingsmogelijkheden

Misschien wel het grootste voordeel van PrestaShop dat wij hierboven hebben aangestipt, zijn de vrijwel onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. Allereerst biedt PrestaShop van zichzelf tal van mogelijkheden en uitbreidingen. Uw webshop wordt dus zo eenvoudig of juist zo groot als dat u zelf wilt. Daarnaast is PrestaShop open source. Dat betekent dat er nog dagelijks wordt gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functies. De mogelijkheden van PrestaShop worden in de toekomst dus alleen maar groter. PrestaShop zelf is en blijft gratis. U kunt dus alle functies blijven gebruiken, zonder dat u daar op enig moment voor moet gaan betalen.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: