telemarketing uitproberenVindbaar zijn op internet is natuurlijk fantastisch, dit levert immers nieuwe leads en uiteindelijk nieuwe klanten op. Maar wat nou als u een doelgroep wilt bereiken die simpelweg niet naar uw dienst of product zoekt op het internet?

Vooral als u een specifieke dienst aanbied die bij het grote publiek onbekend is, of u heeft een nieuw product ontwikkeld die beter mondeling toegelicht kan worden i.p.v. via een brochure, folder of internet website, dan is telemarketing of telesales een uitkomst.

Telemarketing wordt vandaag de dag nog steeds succesvol ingezet, of het nu om B2B of B2C gaat, telemarketing kan nog steeds een positieve impuls geven aan het genereren van nieuwe klanten. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat u een gespecialiseerd telemarketingbureau inhuurt die verstand van zaken heeft en u kan adviseren op het gebied van strategie en propositie.

Oosterbroek.Biz is zo’n callcenter die telemarketing, telesales en koude acquisitie heerlijk vindt, en uw dienst perfect weet te vertalen in een heldere propositie naar uw doelgroep. Zo transformeren zij koude acquisitie tot warme leads die door uw eigen accountmanagers opgepakt kunnen worden.

Dus bent u op zoek naar een ervaren partner, neem dan eens vrijblijvend contact met hun op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: