WordPress, ontwikkeling en realisatie

Als ondernemer of ZZP’er dient u uw website actueel te houden, regelmatig te vernieuwen en te voorzien van verse content. Allicht heeft u nog helemaal geen website. Maar of u nou wel of geen drukbezochte website heeft; om het belang van een aansprekende en vindbare website kan haast niemand nog heen.

Zowel direct als indirect halen ondernemingen steeds meer omzet uit hun online activiteiten. Wie niet meegaat laat omzet liggen. Daarom bieden wij dé oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een aansprekende en goed vindbare website of webshop.

Wat u van ons mag verwachten

Bij het bouwen van een WordPress website zetten wij een aantal zaken voorop. Wij leveren zowel maatwerk als standaard oplossingen. Waarbij beide oplossingen voldoen aan de volgende criteria:

   • Een aansprekende vormgeving die uw bezoekers tot actie verleidt;
   • Precies de functionaliteiten die u nodig heeft, met ruimte voor toekomstige uitbreiding;
   • Een aantrekkelijke prijs;
   • Vindbaarheid in Google en andere zoekmachines;
   • Eenvoudige CMS waarmee u het meeste onderhoud gewoon zelf kunt doen.

Overweegt u om een nieuwe wordpress website te laten maken en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of allicht bent u op zoek naar advies? In beide gevallen staan wij u graag te woord.

De kenmerken van een goede WordPress website

De technologische mogelijkheden van het digitale tijdperk nemen in steeds hoger tempo toe. Dat vereist steeds weer een frisse en originele kijk op een website. En zeker wanneer u een website wilt waarmee u business wilt genereren en dus volledig afhankelijk bent van uw site. Wij zorgen voor een goede omzetting van uw specifieke wensen, een vindbare website die bezoekers ook daadwerkelijk tot actie verleidt. Dat is tenslotte uw doel en daarmee ook het onze. Deze drie factoren vormen samen de ingrediënten voor online succes.

Ook via deze weg willen wij Michel van Klanten Via Internet graag nogmaals bedanken! Door onze enorme groei had onze website echt een professionelere uitstraling nodig. Onze doelstellingen waren veeleisend, maar door de zeer goede communicatie, adviezen en snelle service hadden wij binnen een maand een totaal vernieuwde website!
Ik ben zeer enthousiast over mijn website www.vetcellenbevriezen.nl die door Michel van Klanten via Internet is gemaakt. De website wordt buitengewoon goed en makkelijk gevonden en de uitstraling is precies geworden wat ik daarbij voor ogen had. De totstandkoming van de website is vlot verlopen en ook bij kleine wijzigingen is Michel altijd bereid hierin advies te geven en deze aan te passen.
Marijke Eijgenraam, Gracili
Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: