Workshops website of webshop bouwen, en Photoshop.

Zelf een website of webshop maken is heel goed te doen, maar voor een beginner is het soms lastig om te ontdekken waar je moet beginnen. Op internet is natuurlijk verschrikkelijk veel informatie te vinden, maar daardoor wordt het ook moeilijk om de juiste keuzes te maken. Waar moet je beginnen, welke software moet je gaan leren kennen en wat moet je nog meer leren om een website of webshop project tot een succes te maken. Speciaal voor die mensen bied ik een aantal cursussen aan die je op gang helpen.

Welke kennis is noodzakelijk om een website of webshop te kunnen maken?

Het belangrijkste is dat men het leuk moet vinden om een eigen website of webshop te maken, want als je het puur en alleen doet om kosten te besparen en je vindt het niet echt leuk om te doen, dan kan het ook een zeer frustrerend project worden. Dus enthousiasme is een must, en daarnaast is affiniteit met computers en internet ook wel erg belangrijk.

Met onderstaande cursussen bent u in staat om uw eigen webshop of website te maken.

wordpress cursusWorkshop WordPress

WordPress is zeer populaire en gebruikersvriendelijke software, en het mooiste van alles… het is gratis software! Ik leer u in 1 dagdeel de mooiste websites maken.

Meer info

Cursus prestashopWorkshop Prestashop

Net als WordPress is ook Prestashop gratis te downloaden en te gebruiken. Leer in 1 dagdeel Prestashop kennen en start direct met verkopen!

Meer info

photoshop cursusWorkshop Photoshop

Een mooie website of shop bestaat uit goede foto’s, dan is het echt van crusiaal belang dat je foto’s op de juiste manier en in het juiste formaat publiceert.

Meer info

workshop seoWorkshop SEO

SEO is crusiaal voor bedrijven en die het maximale rendement willen halen uit internet. Leer in deze korte workshop de basis van zoekmachine optimalisatie.

Meer info
Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: