workshop seoLeer in 1 dagdeel de basiskennis van SEO.

In 6 uur tijd leert u de basis van SEO en bent u in staat om zelf al de meest belangrijke verbeteringen toe te passen op uw website of webshop.

Search Engine Optimazation (SEO), of in het gewoon nederlands Zoekmachine Optimalisatie, is van groot belang als men de potentie van het internet wil gaan benutten.

SEO is de fundering van iedere website of webshop, die moet technisch gewoon goed voor elkaar zijnU kunt SEO uitbesteden natuurlijk, maar dit kan aardig in de cijfers lopen, en hoe kunt u nu beoordelen of het bureau wat u inhuurt ook daadwerkelijk kwaliteit levert?

Deze workshop SEO is persoonlijk voor U!

Ik geef deze workshop dus niet klassikaal voor een groep, want ik wil alle aandacht aan u kunnen geven, u hoeft dus niet bang te zijn om “domme” vragen te stellen. Ik wil namelijk zeker weten dat u de basis van SEO daadwerkelijk begrijpt, en u in staat bent om de eerste SEO verbeteringen aan uw website zelfstandig aan te passen.

Welke onderdelen ga ik u leren:

  • Zoekwoorden onderzoek
  • Het gebruik van kopteksten H1, H2, H3,
  • SEO teksten schrijven
  • Interne linkbuilding
  • Gebruik SEO tools
  • Linkbuilding
  • Tips en tricks

Kosten en locatie

De locatie kunnen we samen vooraf bepalen, ik ben daar vrij flexibel in. De kosten bedragen 199,- euro excl.btw

Prijs SEO Workshop

Voor wie is deze SEO workshop?

Deze workshop is voor iedereen die meer resultaat uit hun website of webshop wilt halen, en niet het budget heeft om een duur SEO bureau in te huren. Het doel van deze workshop is om de basis van zoekmachine optimalisatie te leren en zodoende “zelf” een betere zichtbaarheid te realiseren in de zoekmachines.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: