De kracht van een goede landingspagina

Landingspagina’s sluiten precies aan bij de behoefte en zoekgedrag van uw doelgroep, daardoor wordt deze pagina doorgaans ook hoog gewaardeerd door zoekmachines.
Uiteraard wilt niet alleen dat potentiële klanten uw website vinden en bezoeken, maar u wilt ook graag in contact komen met deze prospects. Want het is natuurlijk zonde van uw tijd, energie en marketingbudget wanneer bezoekers vroegtijdig uw website verlaten zonder ook maar met u in contact te treden.

landingspagina

Onze landingspagina’s genereren warme leads

Wij bouwen landingspagina’s die aantrekkelijk zijn voor uw bezoekers, en de bezoekers prikkelen en uitdagen om zich bij u te melden voor meer informatie, een offerte aanvraag, een terugbel verzoek of een afspraak. Op deze manier behoort koude acquisitie voorgoed tot verleden tijd!

Hogere conversie zorgt voor meer klanten en dus meer omzet

Onze landingspagina’s zorgen ervoor dat u uiteindelijk meer klanten krijgt met minder moeite. Wij richten deze pagina namelijk zo in dat bezoekers op een hele laagdrempelige manier contact met u kunnen opnemen (dit noemen wij conversie). Op deze wijze kunt op een prettige manier nieuwe klanten werven zonder het gevoel te hebben dat u uzelf opdringt, wat doorgaans met koude acquisitie wel het geval is.

Wat is een goede landingspagina?

  • Deze bevat content die aansluit bij de behoefte van uw klant
  • Is uitdagend geschreven
  • Straalt vertrouwen uit
  • Bevat meerdere “call to action” mogelijkheden
  • Is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
  • Is geoptimaliseerd voor betaald adverteren (SEA, adwords)

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag de mogelijkheden weten voor een landingspagina op uw website, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, wij willen u graag adviseren en u helpen om meer rendement te halen uit het internet. Wij helpen reeds vele klanten uit het MKB om hun online marketingstrategie op te zetten en/of te verbeteren.

Uw naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw bericht

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Reviewed by on. Rating: